≡ Menu

Turistični vodniki za Bratislavo

Spodaj najdete seznam različnih turističnih vodnikov za Bratislavo in Slovaško. Turistični vodniki imajo brezplačno dostavo v Slovenijo in najnižjo ceno, tako da so odlična izbira, če se odpravljate v Bratislavo ali na Slovaško, saj vam bodo pomagali pri raziskovanju in priporočali znamenitosti.

Tudi če se odpravljate samo v Bratislavo, priporočamo, da izberete vodnk za Slovaško, saj je v njih Bratislava zelo dobro opisana, zraven tega pa lahko kdaj drugič obiščete tudi kateri drugi del Slovaške.

Lonely Planet Slovaška

Vodnik, kjer je Bratislava zajeta v del Slovaške in pokriva tudi celotno Češko. Zelo priročen vodnik z nasveti za oglede, priporočili za spanje, restavracije in znamenitosti.

Primeren za večkratno uporabo.

Izdano: 2010

Preverite ceno

DK Eyewitness Slovaška in Češka

Še en koritsten turistični vodnik, ki vam bo zraven Bratislave in Slovaške predstavil tudi celotno Češko in ga lahko uporabite na več potovanjih.

Koristni nasveti in zemljevidi.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Insight guides Slovaška

Vodnik, ki pokriva samo Slovaško in kjer najdete nasvete za prenočišča, oglede, restavracije in znamenitosti.

Starejša izdaja.

Izdano: 2009

Preverite ceno

Bratislava

Turistični vodič, ki zajema samo Bratislavo, če bi kljub temu želeli knjigo samo za to mesto.

Razna priporočila za oglede in nasveti za turistični ogled Bratislave.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Zraven omenjenih knjig lahko na povezavah najdete tudi turistične vodnike za vse druge države, različnih izdajateljev. Preverite in najdite turistične vodiče s pomočjo njihovega iskalnika.