≡ Menu

Hoteli v Bratislavi – primerjajte cene

Če se odpravljate na izlet in potrebujete ugoden hotel v Bratislavi, ste na pravi strani, saj najdete tukaj različne podatke za iskanje hotela kakšnega drugega prenočišča v Bratislavi.

Hoteli v  Bratislavi so na voljo v vseh delih mesta, saj najdete več kot 100 različnih hotelov različnih cenovnih razredov. Prav tako najdete apartmajev, gostišča in B&B ponudbo, tako da lahko izbirate tudi med njimi. Uporabite iskalnik in najdite namestitev za izlet.
Booking.com

Hoteli v Bratislavi

S pomočjo zgornjega iskalnika lahko najdete najrazličnejše hotele, apartmaje, hostle in druge oblike namestitev, ki so na voljo. Iskalnik vam med seboj primerja cene namestitev v Bratislavi in vam ponudi najnižje cene. Na povezavi lahko izbrani hotel ali hostel tudi brezplačno rezervirate.

Bratislava velja za zelo popularno popotniško destinacijo, zato si pred odhodom velja preveriti in rezervirati sobo v enem izmed hotelov, hostlov ali penzionov. Spodaj najdete nekaj opisov zanimivih hotelov in hostlov.

Hotel Ibis Bratislava Centrum

Hotel Ibis *** je del mednarodne hotelske verige, nahaja pa se v predelu »Stare mesto« pod znamenitim bratislavskim gradom. Nudi 120 prostornih, svetlih in moderno opremljenih dvoposteljnih sob. Hotel je prilagojen gostom s posebnimi potrebami, dovoljeni pa so tudi hišni ljubljenčki. Zajtrk strežejo do 12 ure, lahko pa si privoščite tudi kosila, nudijo vam domače specialitete in mednarodno kulinariko. V bližini je več restavracij, kavarn in nočnih lokalov.

  Več informacij

Hotel Michalska Brana ***

Hotel se nahaja na odlični lokaciji v zgodovinskem jedru Bratislave in sicer v neposredni bližini Mihaelovih vrat. Gre za manjši butični hotel s 14 sobami, izbirate pa lahko med enoposteljno in dvoposteljno namestitvijo.. V hotelski jedilnici vam postrežejo bogat zajtrk, v kavarni z urejeno zunanjo teraso pa lahko uživate ob dobri kavi ali osvežilnem koktajlu. V bližini hotela se nahaja precej restavracij in gostilnic z domačo ali mednarodno kulinariko.

  Več informacij

Hotel Apollo

Hotel Apollo **** se nahaja v okrožju Ružinov, med starim mestnim jedrom in finančnim predelom Bratislave. Nudi 105 modernih in prostornih sob. Na voljo so eno-, dvo- ali troposteljne sobe in apartmaji, kateri sprejmejo do 4 odrasle in 1 otroka. Hotel nudi fitnes in savno ter posebno terapevtsko solno jamo, v restavraciji pa nudijo domače in mednarodne jedi. V bližini hotela je postaja trolejbusa.

  Več informacij

Hotel Avance

Hotel Avance **** se nahaja v starem mestnem jedru Bratislave, v bližini Donave. Gre za novozgrajen hotel s 29 prostorno in moderno opremljenimi sobami in apartmaji za dvoje oseb. Ob doplačilu lahko uporabljate wellnes center, kjer nudijo masaže, savno in sproščujočo masažno kopel. V restavraciji nudijo mednarodno kulinariko po izbiri, na zahtevo je možno dobiti tudi dietno prehrano. Hotel je prilagojen gostom s posebnimi potrebami.

  Več informacij

Hotel Lindner Gallery Central

Hotel Lindner Gallery Central**** so zgradili leta 2013, nahaja se v okrožju Ružinov, ponaša pa se z 222 dvoposteljnimi sobami, v katerih je poskrbljeno za sproščeno, elegantno in udobno bivanje. Čudovit salon v 13. nadstropju z razgledom na staro mesto in grad ter povezava s sosednjim nakupovalnim središčem in wellnes centrom je le del široke hotelske ponudbe. Ob hotelu je na voljo prometno vozlišče javnih prevoznih sredstev do letališča ali do starega mesta.

  Več informacij

Hotel Chopin

Hotel Chopin *** se nahaja v okrožju Ružinov, v bližini največjega bratislavskega nakupovalnega centra Avion ter le nekaj minut oddaljen od mednarodnega letališča. Nudi 174 sob, na izbiro pa so dvo-, tro- ali štrirposteljne namestitve. V hotelski restavraciji strežejo mednarodno kulinariko po izboru, samopostrežni zajtrk, lahko pa se sprostite v hotelskem salonu ali na zunanji terasi. Hotel Chopin je prilagojen invalidnim gostom.

  Več informacij

Botel Dunajský Pivovar

Botel Dunajský Pivovar*** obljublja nepozabna doživetja. Odlično urejena bivalna ladja na Donavi, katera je privezana med Starim mostom in mostom NLP nudi 15 dvoposteljnih sob. Lahko izbirate med sobami pod palubo ali sobami z balkonom. Ladja nudi restavracijo, lastno pivovarno, bar in teraso za sončenje. Čez omenjena mosta se lahko v 5min sprehodite do starega mestnega jedra.

  Več informacij hoteli v bratislavi

Hotel Blue

Sodoben hotel Blue se nahaja v predelu Nove Mesto. V bližini je postaja tramvaja, s katerim se do 3km oddaljenega zgodovinskega središča pripeljete v 15min. Hotel nudi 21 vrhunsko zasnovanih sob za dve ali tri osebe. V hotelu se nahajata dve restavraciji, varstvo otrok, terasa za sončenje in privatno parkirišče. V bližini je nakupovalni center Polus in prijetno jezerce Kuchajda.

  Več informacij bratislava hoteli blue

Hotel Dominika

Hotel Dominika*** se nahaja v predelu Petržalka. Odlična lokacija omogoča da prispete v 15min do starega mestnega jedra, bodisi čez Stari most ali most NLP. V hotelu se nahaja 26 klimatiziranih dvoposteljnih sob z kabelsko televizijo. V hotelski restavraciji vam nudijo različne dnevne menije, na voljo je tudi bar, zunanja terasa, savna in vroče kopeli. V bližini hotela se nahaja nakupovalno središče Aupark ter lep park Janka Krála.

  Več informacij domonika hoteli v bratislavi

Hotel Arcus

Hotel Arcus*** je manjši, butični hotel v mirnem predelu Bratislave. Družinsko voden hotel z dolgoletno tradicijo je dobrih 15-20min oddaljen od središča mesta. V bližini se nahaja tudi postaja tramvaja. Hotel nudi 13 dvo- ali troposteljnih sob, v katerih se boste počutili domače in prijetno. Na voljo so klima, televizor in dostop do brezžičnega interneta. V hotelu vam nudijo bogat zajtrk, sprostite pa se lahko na zunanjem vrtu.

  Več informacij bratislava hotel arcus

Hotel Viktor

Hotel Viktor*** se nahaja v mirnem stanovanjskem predelu, 1km oddaljen od železniške postaje Petržalka. Nudi 54 komfortnih sob z dvema ali štirimi ležišči. Vse so opremljene z LCD televizorjem, mini barom in klimo. Na območju hotela lahko uporabljate brezžični internet. V hotelu se nahajata restavracija in bar, lastno parkirišče, prilagojen je invalidnim gostom. Most NLP in središče mesta je oddaljeno 20min hoje.

  Več informacij hoteli bratislava

Dodatni hoteli v Bratislavi so na voljo tudi preko strani te strani.

Dodatno si lahko ogledate druga prenočišča tudi na strani hostli v Bratislavi.