≡ Menu

Hostli v Bratislavi – primerjajte cene

Zraven hotelov lahko v Bratislavi najdete tudi veliko hostlov. Hostel v Bratislavi lahko enostavno najdete preko spodnjega opisa ali s pomočjo iskalnika.

Za iskanje z iskalnikom vpišite potrebne podatke in kliknite Išči. Na strani z rezultati boste našli vsa prosta prenočišča. Uporabite filter Hostli na levi strani in tako boste imeli na voljo samo proste hostle v Bratislavi in njihove cene.

Iskalnik hostlov v Bratislavi

Booking.com

Hostli v Bratislavi

Hostel Freddie next to Mercury

Sodoben hostel Freddie next to Mercury se nahaja v bližini glavne železniške postaje v Bratislavi. Do središča mesta je le 10-15 minut sprehoda. Nudijo 19 sob, na voljo so studii za 2 oz. 4 osebe z lastno kopalnico in soba s sedmimi ležišči in skupno kopalnico. Na voljo je zajtrkovalnica, zunanja terasa z prostorom ža žar, skupni prostori za druženje z avtomati za prigrizke in brezžični internet.

  Več informacij

Hostel Patio

Hostel Patio se nahaja v bližini starega mestnega jedra Bratislave, nudi pa mladosten in prijeten ambient. Na voljo je 22 sob, izbirate pa lahko med namestitvijo z lastno kopalnico ali pa namestitvijo s skupnimi kopalnicami. V hostlu je na voljo bar z toplimi napitki in prigrizki, v vsakem nadstropju lahko uporabljate skupno kuhinjo, v bližini pa lahko najdete več restavracij. Čeprav ni pretirano prilagojen, pa je Hostel Patio invalidom prijazen.

  Več informacij

Več hotelov v Bratislavi najdete preko strani te strani.

Zraven poceni prenočišč v obliki hostla, lahko primerjate tudi ponudbo hotelov v Bratislavi.