≡ Menu

Oglejte si video o znamenitostih v Bratislavi.

Če vas bolj kot hoteli zanimajo hostli, jih prav tako najdete nakaj na dnu strani hoteli v Bratislavi. Preverite stran in si preberite nekaj o ponudbi hostlov.

Hostel je odlična izbira, če morate potovati z zelo omejenimi stroški, saj lahko s tem veliko prihranite. V Bratislavi najdete kar nekaj hostlov, tako da preverite njihovo ponudbo in opremljenost. Nikakor pa ne pozabiti na lokacijo hostla, saj je kljub temu to zelo pomembna stvar, saj lahko drugače veliko časa izgubite ravno z iskanjem turističnih točk, ki ste si jih želeli ogledati.

Bodite pozorni tudi na znižane hotele, saj lahko veliko krat najdemo tudi občutno znižane hotele, ki so spustili ceno za sobo kar za 40% in več. V tem primeru lahko dobimo zelo dobro ponudbo in se lažje odločimo za hotel, kot za hostel, saj je običajno ponudba veliko boljša v hotelih. Za iskanje hotelov in hostlov uporabite iskalnik in povezave pri opisih posameznih hotelov.

Na strani hoteli v Bratislavi smo vam predstavili nekaj zanimivih hotelov, ki jih najdete v Bratislavi in ki so vredni ogleda. Če se odpravljate tja in bi radi kvalitetno prenočišče, si jih lahko ogledate in preberete osnovni napis. Podrobne informacije o hotelih najdete na povezavi, tako da lahko izveste vse podrobnosti o lokaciji in predvsem ceni hotelske sobe.

Seveda lahko preverite tudi druge hotele in mogoče najdete še nekaj bolj primernega za vaš okus. Dodatne hotele najdete na povezavi, vse skupaj pa si lahko razvrstite glede na izbran kriterij. V kolikor je za vas zelo pomembna cena, lahko preverite tudi nizkocenovne hotele.

Seveda vam priporočamo, da izberete katerega izmed tistih hotelov, ki so v centru, saj vam lahko centralna lokacija prihrani čas in dodatne potovalne stroške, veliko krat pa so ti hoteli tudi boljši.

Tudi cena hotelov lahko zelo variira, saj je v centru Bratislave večja konkurenca in se lahko cene hitro spreminjajo. Tako lahko najdete veliko hotelov, ki imajo odlične ponudbo in velike popuste na osnovne cene. Tako dobite odličen hotel za znižane cene, saj se le te lahko spustijo za kar 40 in več procentov.

Če se odpravljate v Bratislavo in iščete ideje katere stvari bi si na svojem izletu ogledali, si poglajte spodnji video in preverite izmed omenjenih 5 znamenitosti v Bratislavi. Omenjene so:

  • predsednikova palača
  • Novi most (restavracija)
  • Devin grad v bližini Bratislave
  • Katedrala sv. Martina
  • Grad Bratislava, ki se razprostira nad mestom in je viden iz vseh delov.

Bratislava je odlično mesto za nekaj dnevni obisk, saj je ravno prav velika, da si jo lahko ogledate preko vikenda ali pa v njej ostanete kar nekaj dodatnih dni in jo do podrobnosti raziščete.

Če tudi vi potrebujete idejo za izlet, lahko obiščete Bratislavo, ki je od Slovenije oddaljena samo dobrih 300km. Do tja imate na voljo različne prevoze, tako da se lahko odpravite z avtom, vlakom ali avtobusom.

Bratislava je tudi nekoliko bolj cenovno ugodna v primerjavi z nekaterimi drugimi prestolnicami v Evropi, na drugi strani pa za vsakega turista ponuja veliko ogledov in zanimivosti. Odpravite se na izlet v Bratislavo in ne bo vam žal.

Potovanje ali izlet v Bratislavo. Za vas pripravljamo vodič za Bratislavo.